Yksilövalmennukset ja kartoitukset

Oletko miettinyt jo pidemmän aikaa, että jotain pitäisi tehdä oman hyvinvointisi eteen? Rajoittaako mahdollisesti jokin vaiva tai sairaus liikkumistasi tai kaipaatko muuten vain tukea elintapamuutokseen ja liikkeelle pääsyyn? Hansa Apteekki tarjoaa asiakkaillensa terveyslähtöistä ja elintapaneuvontaan pohjautuvaa personal training -valmennusta. Hansa Apteekin yksilövalmennukset ja kartoitukset sopivat henkilöille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja elintapojaan, ovat riskissä sairastua elintapasairauksiin tai kärsivät jo tällä hetkellä esimerkiksi sydän- ja verenkierto-ongelmista, diabeteksesta tai astmasta. Valmennukset sopivat siis lähes kaikille, tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta! Valmennukset toteutetaan yhdessä Hansa Apteekin moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu terveydenhoitaja/personal trainer, fysioterapeutti/personal trainer sekä farmaseutti/personal trainereita.

Voit kysyä lisää palveluista Hansa Apteekin henkilökunnalta tai soittamalla 08 311 2019. Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon tästä.


Kokonaisvaltainen terveys- ja hyvinvointikartoitus

Palvelu on tarkoitettu sinulle, joka haluat kartoittaa terveydentilasi kokonaisvaltaisesti. Palvelu toteutetaan Hansa Apteekin moniammatillisen työryhmän toimesta ja palveluun kuuluu mm. haastattelua, tutkimista, mittauksia sekä jatko-ohjeistusta.

Palvelun sisältö:

Käynti 1. Terveydenhoitajan haastattelu ja tarkastus. Diabeteksen riskikartoituksen, sydän- ja verisuonisairauksien riskien arvioinnin sekä verenpaineen, hemoglobiinin, verensokerin, kolesterolin ja InBody -kehonkoostumusmittauksen.

Käynti 2. Fysioterapeutin haastattelu ja tutkimus. Kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit sekä ryhdin arviointi.

Käynti 3. Ravintovalmentajan haastattelu ja ravinto-ohjaus. Perustuu ruokapäiväkirjan pohjalta tehtävään ravintoanalyysiin.

Käynnit 4&5. Lääkehoidon arviointi. Asiakkaille, joilla useampia lääkityksiä päällekäin. Lääkkeiden yhteisvaikutukset ja lääkeohjaus.

Käynti 6. Tavoitteiden mukaisen liikuntaohjelman läpikäynti yhdessä fysioterapeutti/personal trainerin kanssa.

Hinta yhteensä 250€

*Kartoituksen sisältöä voidaan muokata tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa pyritään kokonaisvaltaiseen muutokseen kohti terveellisempiä ruokailutottumuksia, joilla edistetään terveyttä ja tuetaan jaksamistasi. Valmennuksessa käydään läpi ruokapäiväkirja, jonka pohjalta tehdään ravintoanalyysi. Valmennus sisältää lisäksi mm.kaupassa käynnin, reseptejä ja vinkkejä käytännön ruuanlaittoon sekä seurantakäyntejä.

Hinta alkaen 116€/kk

Elämäsi kuntoon! -yksilövalmennukset

Onko tavoitteenasi ennaltaehkäistä elintapasairauksia, pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa tai parantaa kuntoa ja yleistä jaksamistasi? Elämäsi kuntoon! -valmennukset ovat satsaus omaan hyvinvointiisi! Valmennusten sisältö suunnitellaan tukemaan Sinun tavoitteitasi. Voit valita valmennuksista lyhyen 2kk:n mittaisen paketin, jonka avulla pääset elämäntapamuutoksessasi hienosti alkuun. Vaihtoehtoina ovat myös pidemmät, 4kk:n ja 8kk:n valmennuspaketit, jotka takaavat pysyvät muutokset ja sen, että opituista tavoista tulee rutiineja.

Elämäsi kuntoon! Hinta alkaen 158€/kk