Rentouttavat hoitohetket teille tarjoaa,

Elina

Minna

Jaana

Palvelumme

Tarkemmat palvelukuvaukset saat klikkaamalla palvelun nimeä.

Uutuuksia!

Palvelumme ovat laajentuneet ja uusina hoitoina meillä ovat Dermapen mikroneulaushoito ja Juvederm Volite syväkosteuttava injektiohoito.

Uudet hoidot nyt tutustumishintaan!

Dermapen mikroneulaushoito (hoidossa käsitellään kasvot, kaula ja kämmenselät) 139€ (norm.159€),
Juvederm Volite syväkosteuttava injektiohoito 1ml 349€ (norm.399€) 2ml 599€ (norm.690€)

Muista myös talvitarjouksemme:

Kosteuttava kasvohoito – Hydragenist 49 € (norm. 59€)


Voit varata ajan soittamalla tai sähköisen ajanvarauksemme kautta.

Erikoishoidot

Erikoishoitomme tehdään LIERAC -tuotteilla. Tuotesarja on kehitetty Ranskassa 1975 esteettiseen lääketieteeseen erikoistuneen lääkärin toimesta. LIERAC yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset.

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO - Hydragenist (60 MIN.) 59€

Kosteusköyhän ihon kasvohoito, kaikenikäisille. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

AIKUISEN ONGELMAIHON HOITO - Purete (60 MIN.) 65€

Epäpuhtaan ihon kasvohoito yli 30 vuotiaille.  Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, paikallishoitotiivisteen, naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

MIESTEN KASVOHOITO - Homme premium (60 MIN.) 59€

Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, iästä riippumatta.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, niska-hartiaseudun hieronnan sekä ihotyypin mukaisen loppuvoiteen. Kulmien siistiminen asiakkaan toiveesta.

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO - Liftissime (75 MIN.) 85€

Kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, syväpuhdistuksen/kuorinnan ultraäänellä, seerumin imeytyksen tai Lierac -kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan, kaula- ja dekolteehoidon, seerumin, naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

HELEYTTÄVÄ KUNINGATARHOITO - Mesolift (N. 100 MIN.) 95€

Hemmotteluhoito kaikenikäisille. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, ultraäänipuhdistuksen, hieronnan, kaula- ja dekolteehoidon, silmänympäryshoidon, seerumin imeytyksen, naamion, naamion käsille, kevyen hieronnan sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. Lopuksi energiaa päivään Berocca Boost – vitamiinijuomasta.

Kevyt meikki kasvohoidon yhteydessä 7€

Ihon kevyt tasoitus hoitavalla mineraalimeikillä.

UUTUUS! DERMAPEN MIKRONEULAUSHOITO (90 MIN.) 159€*

Dermapen-hoidossa käytetään steriiliä, 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1300 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu. Neulaushoito stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerrosten soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Dermapenhoido kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Lisää kollageenin muodostusta. Tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, sekä kämmenselissä. Häivyttää pintajuonteita herkillä alueilla, kuten silmänalusiho sekä ylähuuli. Häivyttää arpia ja aknearpia. Häivyttää raskausarpia. Kiihdyttää hiustenkasvua. Pienentää huokosten kokoa.

*4 x sarjakortti 579 € (144,75 € / kerta)

UUTUUS! JUVEDERM VOLITE SYVÄKOSTEUTTAVA INJEKTIOHOITO 1 ML (90 MIN.) 399€

Juvéderm Volite® on hyaluronihappopohjainen innovatiivinen valmiste, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan.

Juvéderm Volite® on Vycross-teknologialla tuotettu hyaluronihappovalmiste, joka korjaa ihon pintarakennetta ainutlaatuisella tavalla.

Valmisteella voidaan hoitaa kasvojen, kaulan, decolteen sekä kämmenselkien aluetta.

Hoidon tulokset näkyvät parhaiten noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen ja hoidon vaikutus kestää yleensä jopa yhdeksän kuukautta.

Hoidon suorittaa koulutettu sairaanhoitaja/kosmetologi Jaana Suutari

UUTUUS! JUVEDERM VOLITE SYVÄKOSTEUTTAVA INJEKTIOHOITO 2 ML (90 MIN.) 690€

Juvéderm Volite® on hyaluronihappopohjainen innovatiivinen valmiste, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja joustavan.

Juvéderm Volite® on Vycross-teknologialla tuotettu hyaluronihappovalmiste, joka korjaa ihon pintarakennetta ainutlaatuisella tavalla.

Valmisteella voidaan hoitaa kasvojen, kaulan, decolteen sekä kämmenselkien aluetta.

Hoidon tulokset näkyvät parhaiten noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen ja hoidon vaikutus kestää yleensä jopa yhdeksän kuukautta.

Hoidon suorittaa koulutettu sairaanhoitaja/kosmetologi Jaana Suutari

Peruskasvohoidot

Perushoidot Iho- ja kauneushoitolassamme toteutetaan laadukkaalla ja turvallisella Avène-apteekkikosmetiikkasarjalla. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat herkälle iholle, mutta hoitavat tehokkaasti myös normaalia ihoa. Kasvohoitojen yhteydessä teemme ihoanalyysin.

RAUHOITTAVA KASVOHOITO - Calm (45 MIN.) 45€
Herkälle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, hellävaraisen kuorinnan, rauhoittavan naamion ja ihotyypin mukaisen hoitovoiteen imeytyksen kevyellä kasvohieronnalla.
PERINTEINEN IHONPUHDISTUS - Cleanance (60 MIN.) 55€
Erityisesti nuorille suunnattu ihonpuhdistus. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmakarvojen siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen (tai ultraäänen), mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorivan naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. Kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä + 5€.
PERINTEINEN IHONPUHDISTUS SELÄLLE - CLEANANCE (45 MIN.) 49€

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä hoitovoiteen, joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihon toimintaa.

Ripset- ja kestovärjäykset

* kasvohoidon/ ripsihoidon yhteydessä 10€

RIPSIENPIDENNYKSET (N. 120 min.) 99€

Ripsiin yksittäin liimattavat kuituripset tuovat näyttävyyttä katseeseen. Voit valita itse kaarevuuden ja pituuden ripsillesi. Jos omat ripsesi ovat hyvin vaaleat, suosittelemme niiden värjäyttämistä paria päivää aiemmin.

VOLYYMIRIPSIPIDENNYS (N. 120 min.) 119€

0,07mm paksuisia ripsikuituja voidaan liimata omaan ripseen 2-7 kpl! Kevyet ja näyttävät ripset!

RIPSIENPIDENNYSTEN HUOLTO (60–75 MIN.) 60€

Huollossa siistitään ja täytetään ripset. HUOM! Jos suurin osa kuituripsistä on jo tippunut, varaa aika ripsienpidennykseen.

VOLYYMIRIPSIENPIDENNYSTEN HUOLTO (90–120 MIN.) 80€

Huollossa poistetaan huonosti olevat ripset ja lisätään uusia ripsikuituja. HUOM! Jos suurin osa kuituripsistä on jo tippunut, varaa aika volyymiripsipidennykseen!

RIPSIENPIDENNYSTEN POISTO 25€

Ripsikuitujen hellävarainen poisto

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (45MIN.) 35€
RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS (30MIN.) 10€* (norm.18€)
KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU (30MIN.) 10€* (norm.18€)
KULMIEN MUOTOILU (20MIN.) 10€
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (N. 60 MIN.) 55€

Kestotaivutuksen avulla saat omat ripsesi näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä.
Sopii sekä lyhyille, että pitkille ripsille. Suosittelemme samalla ottamaan ripsien kestovärjäyksen, jotta ripsesi näyttävät vieläkin upeammilta!

Ehostukset

Teemme ehostukset IDUN Minerals – apteekkikosmetiikkasarjalla. IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille.

PÄIVÄMEIKKI (N. 45 MIN.) 45€

Kevyt ja luonnollinen ehostus. Opastamme meikkauksessa sekä tuotteiden käytössä.

ILTA-/JUHLAMEIKKI N. 75 MIN. 55€

Loihditaan sinulle tilaisuuteesi sopiva meikki! Voimme lisätä säihkettä silmiisi myös muutamilla ripsitupsuilla. Opastamme meikkauksessa sekä tuotteiden käytössä.

Häämeikki (sisältää koemeikin) 89€
Meikkauspalvelut sopimuksen mukaan myös koti- tai yrityskäyntinä. Kysy tarjous!

Vartalo, jalka- ja käsihoidot

RENTOUTTAVA KOKOVARTALOHIERONTA KUIVAHARJAUKSELLA (75MIN) 59€

Parantaa verenkiertoa, kosteuttaa ihoa ja rentouttaa.

JALKAHOITO (90MIN) 69€

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kovettumien / känsien poiston, jalkahieronnan sekä loppuvoiteen. Halutessasi kynsien värilakkaus valitsemasi kynsilakan hinnalla. Hoidon yhteydessä tarjoilemme vihreää teetä.

PIKAJALKAHOITO (30MIN.) 35€

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä loppuvoiteen.

PIKAJALKAHOITO + KESTOLAKKAUS 75€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kestolakkauksen (yksivärinen tai kirkas), kynsinauhavoiteen ja jalkahieronnan hoitovoiteella.

KÄSIHOITO (45MIN.) 55€

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, käsihieronnan, värittömän suojalakan ja loppuvoiteen.

KYNSIEN VÄRILAKKAUS VALITSEMASI KYNSILAKAN HINNALLA
GEELILAKKAUS (KÄDET) 55€

Kestävä lakkaus, joka ei vaurioita omia kynsiä! Sis. kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kestolakkauksen, kynsinauhavoiteen ja käsivoiteen.

GEELILAKKAUKSEN POISTO UUDEN LAKKAUKSEN YHTEYDESSÄ 10€, MUULLOIN 25€.
SOKEROINTI 60€/h
VAHAUKSET (KASVOT) 5€

Ylähuulen alueelta karvojen poisto / kulmakarvojen muotoilu kylmävahaliuskoilla. Laajemmalta alueelta karvojen poisto sokerointimenetelmällä.