Rentouttavat hoitohetket teille tarjoaa,

Elina H

Minna

Elina A

Palvelumme

Tarkemmat palvelukuvaukset saat klikkaamalla palvelun nimeä.

Lahjakortit

Lahjakortteja Iho- ja kauneushoitolaan voit ostaa suoraan apteekistamme. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä alkaen ja ne on käytettävä lahjakorttiin merkittyyn päivämäärään mennessä.

Uutuuksia!

Palvelumme ovat laajentuneet ja uutena hoitona meillä on Dermapen mikroneulaushoito.

 

Lisäksi meiltä myös kulmien-, huulten- ja silmänrajausten kestopigmentoinnit. Tutustu tarkemmin alapuolelta löytyvistä palvelukuvauksista tai kysy lisää kosmetologeiltamme!

 

 

 

Voit varata ajan soittamalla tai sähköisen ajanvarauksemme kautta.

Erikoishoidot

Erikoishoitomme tehdään LIERAC -tuotteilla. Tuotesarja on kehitetty Ranskassa 1975 esteettiseen lääketieteeseen erikoistuneen lääkärin toimesta. LIERAC yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset.

AIKUISEN ONGELMAIHON HOITO (60 min) 65€

Epäpuhtaan ihon kasvohoito ultraäänellä. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, paikallishoitotiivisteen, naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO (75 min) 85€

Kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, syväpuhdistuksen/kuorinnan ultraäänellä, seerumin imeytyksen tai Lierac -kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan, kaula- ja dekolteehoidon, seerumin, naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

HELEYTTÄVÄ KUNINGATARHOITO (n. 100 min) 95€

Hemmotteluhoito kaikenikäisille. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, ultraäänipuhdistuksen, hieronnan, kaula- ja dekolteehoidon, silmänympäryshoidon, seerumin imeytyksen, naamion, naamion käsille, kevyen hieronnan sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. Lopuksi energiaa päivään Berocca Boost – vitamiinijuomasta.

Kevyt meikki kasvohoidon yhteydessä 7€

Ihon kevyt tasoitus hoitavalla mineraalimeikillä.

UUTUUS! Dermapen mikroneulaushoito (90 min) 159€*

Dermapen-hoidossa käytetään steriiliä, 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1300 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu. Neulaushoito stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerrosten soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Dermapen-hoito kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä lisää kollageenin muodostusta. Tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, sekä kämmenselissä. Häivyttää pintajuonteita herkillä alueilla, kuten silmänalusiho sekä ylähuuli. Häivyttää arpia ja aknearpia. Häivyttää raskausarpia. Kiihdyttää hiustenkasvua. Pienentää huokosten kokoa.

*4 x sarjakortti 579 € (144,75 € / kerta)

Peruskasvohoidot

Perushoidot Iho- ja kauneushoitolassamme toteutetaan laadukkaalla ja turvallisella Avène-apteekkikosmetiikkasarjalla. Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat herkälle iholle, mutta hoitavat tehokkaasti myös normaalia ihoa. Kasvohoitojen yhteydessä teemme ihoanalyysin.

RAUHOITTAVA KASVOHOITO (45 min) 45€
Herkän ja ärtyneen ihon rauhoittava kasvohoito Sis. Alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, hellävaraisen kuorinnan, rauhoittavan naamion, ihotyypin mukaisen hoitovoiteen imeytyksen kevyellä kasvohieronnalla.
PERINTEINEN IHONPUHDISTUS (60 min) 55€
Erityisesti nuorille suunnattu ihonpuhdistus. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmakarvojen siistimisen, kuorinnan, höyrytyksen (tai ultraäänen), mekaanisen ihonpuhdistuksen, kuorivan naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. Kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä + 5€.
PERINTEINEN IHONPUHDISTUS SELÄLLE (45 min) 49€

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä hoitovoiteen, joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihon toimintaa.

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO (60 min) 59€

Kosteusköyhän ihon kasvohoito, kaikenikäisille. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

 

MIESTEN KASVOHOITO (60 min) 59€

Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, iästä riippumatta.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, niska-hartiaseudun hieronnan sekä ihotyypin mukaisen loppuvoiteen. Kulmien siistiminen asiakkaan toiveesta.

 

Ripsipidennykset, kestovärjäykset ja -pigmentoinnit

RIPSIENPIDENNYKSET (n. 120 min) 99€

Ripsiin yksittäin liimattavat kuituripset tuovat näyttävyyttä katseeseen. Voit valita itse kaarevuuden ja pituuden ripsillesi. Jos omat ripsesi ovat hyvin vaaleat, suosittelemme niiden värjäyttämistä paria päivää aiemmin.

VOLYYMIRIPSIPIDENNYS (n. 120 min) 119€

0,07mm paksuisia ripsikuituja voidaan liimata omaan ripseen 2-7 kpl! Kevyet ja näyttävät ripset!

RIPSIENPIDENNYSTEN HUOLTO (60-75 min) 60€

Huollossa siistitään ja täytetään ripset. HUOM! Jos suurin osa kuituripsistä on jo tippunut, varaa aika ripsienpidennykseen.

VOLYYMIRIPSIENPIDENNYSTEN HUOLTO (90-120 min) 80€

Huollossa poistetaan huonosti olevat ripset ja lisätään uusia ripsikuituja. HUOM! Jos suurin osa kuituripsistä on jo tippunut, varaa aika volyymiripsipidennykseen!

RIPSIENPIDENNYSTEN POISTO 25€

Ripsikuitujen hellävarainen poisto

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (45 min) 35€
RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS (30 min) 18€*

*Kasvohoidon yhteydessä 10€.

KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU (30 min) norm. 18€*

*Kasvohoidon yhteydessä 10 €.

KULMIEN MUOTOILU (20 min) 10€
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (n. 60 min) 55€

Kestotaivutuksen avulla saat omat ripsesi näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä.
Sopii sekä lyhyille, että pitkille ripsille. Suosittelemme samalla ottamaan ripsien kestovärjäyksen, jotta ripsesi näyttävät vieläkin upeammilta!

KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI (180 min) 375€

Laitteella tehtävä kulmien 3D-micropigmentointi. Luonnollinen lopputulos. Hinta sisältää vahvistuskerran 4-8 viikon päästä.

HUULTEN KESTOPIGMENTOINTI (150 min) 350€

Huulien rajaus sekä häivytys. Hinta sisältää vahvistuskerran 4-8 viikon päästä.

SILMÄRAJAUKSIEN KESTOPIGMENTOINTI (150 min) 270€

Ripsirajan täyttö yläluomelle. Hinta sisältää vahvistuskerran 4-8 viikon kuluttua.

Ehostukset

Teemme ehostukset IDUN Minerals – apteekkikosmetiikkasarjalla. IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille.

PÄIVÄMEIKKI (n. 45 min) 45€

Kevyt ja luonnollinen ehostus. Opastamme meikkauksessa sekä tuotteiden käytössä.

ILTA-/JUHLAMEIKKI n. 75 min 55€

Loihditaan sinulle tilaisuuteesi sopiva meikki! Voimme lisätä säihkettä silmiisi myös muutamilla ripsitupsuilla. Opastamme meikkauksessa sekä tuotteiden käytössä.

Häämeikki (sisältää koemeikin) 89€
Meikkauspalvelut sopimuksen mukaan myös koti- tai yrityskäyntinä. Kysy tarjous!

Vartalo, jalka- ja käsihoidot

RENTOUTTAVA KOKOVARTALOHIERONTA KUIVAHARJAUKSELLA (75 min) 59€

Parantaa verenkiertoa, kosteuttaa ihoa ja rentouttaa.

JALKAHOITO (90 min) 69€

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kovettumien / känsien poiston, jalkahieronnan sekä loppuvoiteen. Halutessasi kynsien värilakkaus valitsemasi kynsilakan hinnalla. Hoidon yhteydessä tarjoilemme vihreää teetä.

PIKAJALKAHOITO (30 min) 35€

Sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä loppuvoiteen.

PIKAJALKAHOITO + KESTOLAKKAUS 75€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kestolakkauksen (yksivärinen tai kirkas), kynsinauhavoiteen ja jalkahieronnan hoitovoiteella.

KÄSIHOITO (45 min) 55€

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, käsihieronnan, värittömän suojalakan ja loppuvoiteen.

KYNSIEN VÄRILAKKAUS VALITSEMASI KYNSILAKAN HINNALLA
KESTOLAKKAUS (KÄDET) 55€

Kestävä lakkaus, joka ei vaurioita omia kynsiä! Sis. kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kestolakkauksen, kynsinauhavoiteen ja käsivoiteen.

KESTOLAKKAUKSEN POISTO UUDEN LAKKAUKSEN YHTEYDESSÄ 10€, MUULLOIN 25€
SOKEROINTI 60€/h
VAHAUKSET (KASVOT) 5€

Ylähuulen alueelta karvojen poisto / kulmakarvojen muotoilu kylmävahaliuskoilla. Laajemmalta alueelta karvojen poisto sokerointimenetelmällä.