Edellinen

perjantai 22.09.2017 11:31

Vietämme kauneuden ja hyvinvoinnin päiviä 27.-29.9.

Kauneuden ja hyvinvoinnin päivien ajan kaikki kosmetiikkatuotteet* Ota 3 maksa 2!

Tarjous koskee seuraavia kosmetiikkasarjoja: Olivia Klein, V10 Plus, Lierac, Idun Minerals, LRP, Vichy, Louis Widmer, Avene, Aco ja Favora. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjoamme edullisimman.

KE 27.9.

Valitettavasti joudumme perumaan/ siirtämään keskiviikon 27.9. Aleksinkulman yleisöluennon. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin vielä henkilökohtaisesti. Pahoittelemme tilannetta. Tervetuloa kuuntelemaan avointa yleisöluentoa Aleksinkulmaan to 19.10. klo 12.30-13.30.

Avoin yleisöluento Aleksinkulmassa klo 13-14. Yleisöluennon aiheena on sydänterveys, luennoitsijana toimii terveydenhoitajamme Jonna.

Ilmoitathan osallistumisestasi, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautua voit joko soittamalla apteekille numeroon 08 311 2019, laittamalla sähköpostia osoitteeseen oulunhansaapteekki@apteekit.net tai paikan päällä apteekissamme. Yleisöluennon yhteydessä on kahvitarjoilu.

Tule tutustumaan terveyden- ja hyvinvoinnin palveluihimme apteekille. Paikalla apteekillamme terveyden- ja hyvinvoinninpalveluistamme on kertomassa personal trainer Sofia ja sairaanhoitaja/ diabeteshoitaja Jaana klo 10 – 15 välisen ajan. Pääset testaamaan uutta Neurosonic -rentoutustuoliamme, joka kohentaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä parantaa terveyttä. Tuote- ja palvelutarjouksia sekä arvontaa!

TO 28.9.

Orion juhlatuotteiden esittelyä apteekillamme klo 10- 17. Tuotetarjouksia ja arvontaa!

PE 29.9.

Kosmetologimme tekevät veloituksetta pikalakkauksia klo 12-15! Tervetuloa laittamaan kynnet kuntoon viikonloppua varten. Tuotetarjouksia ja arvontaa!