Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Oulun III Hansa apteekin kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja maksutonta. Voit täyttää kanta-asiakassopimuksen apteekissamme tai netissä ja kanta-asiakkuus alkaa heti, kun olemme tallentaneet tietonne asiakasrekisteriin (noin viikon sisällä liittymisestä).

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta muille. KELA-kortti on HENKILÖKOHTAINEN KANTA-ASIAKASKORTTISI. Muista näyttää se aina kun asioit meillä, myös kassalla. Näin kaikki ostoksesi kertyvät rekisteriin ja kartuttavat ostokertymää. Kanta-asiakkaamme ovat oikeutettuja kaikkiin apteekin tarjouksiin.


Kanta-asiakasedut


KESKITTÄMISALENNUS
Kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Kertymä oikeuttaa alennukseen, joka on kalenterivuoden aikana portaittain kasvava.

Kertymäsumman ylittäessä taulukossa mainitun summan, saat uuden kertymän oikeuttaman alennuksen tuotteista (ei lääkkeistä) seuraavasta ostoksesta lähti en. Kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja myös vaihtuvista kampanjatuotteista.

KESKITTÄMISALENNUS VUONNA 2017
Ostokertymät         Alennus
yli 50€                        2 %
yli 200€                     3 %
yli 600€                     4 %
yli 1500€                   5 %
yli 2500€                   6 %

HYVINVOINTIPALVELUT
Kanta-asiakkaana saat myös kuukausittain vaihtuvia etuja apteekin hyvinvointi -palveluista.
Liittymislahja 1: llmainen InBody-kehonkoostumusmittaus (arvo 27€)
Liittymislahja 2: 20% alennus normaalihintaisesta Iho- ja kauneushoitolan palvelusta. Liittymislahjat ovat henkilökohtaisia.

LÄÄKKEIDEN YHTEISVAIKUTUKSET
Keskittämällä lääkeostosi meille, voimme huomioda entistä paremmin mahdolliset lääkkeiden yhteensopimattomuudet.

RESEPTIEN UUSIMISPYYNNÖT VELOITUKSETTA
Asiointinne yhteydessä voimme pyynnöstänne laittaa reseptistä uusimispyynnön lääkärillenne, mikäli lääkärinne ottaa pyyntöjä vastaan.

UUTISKIRJEET
llmoitamme halutessanne sähköisellä uutiskirjeellä Apteekkimme tulevista tapahtumista ja tarjouksista.


Kanta-asiakkaaksi liittymisen ehdot
Oulun III Hansa apteekin kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietoni sekä ostokseni tallennetaan apteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietojani käytetään täysin luottamuksellisesti vain Oulun III Hansa apteekissa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja ainoastaan minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen sekä lääkitykseni seurantaan. Tietoja säilytetään järjestelmässä niin kauan kuin kanta-asiakkuuteni jatkuu. Apteekki sitoutuu poistamaan perustietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuden. Kela-kortti toimii Oulun III Hansa apteekin kanta-asiakaskorttina ja se tulee esittää kanta-asiakasetujen hyödyntämiseksi ja ostokertymien kirjaamiseksi kassalla ja reseptintoimituksessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Liittymislomake