APTEEKKI_Terveyspiste_vaaka_PMS

Oulun III Hansa apteekin tiloissa toimivan terveydenhoitajan vastaanotolle voit tulla kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa. Terveyspisteellä tehtävät mittaukset antavat sinulle monipuolista ja kattavaa tietoa terveydestäsi. Mittausten avulla voidaan seurata myös pitkäaikaissairautesi hoitotasapainoa. Terveydenhoitajamme antaa lisäksi rokotteita ja injektioita sekä tekee pieniä hoitotoimenpiteitä, joiden avulla saat nopean avun akuuttiin vaivaan. Terveyspisteen palvelut sopivat kaikille terveydestään kiinnostuneille.

Oulun III Hansa apteekki tarjoaa myös tyypin 2 diabeetikoille diabetesneuvontaa. Diabeteshoitaja neuvoo sinua muun muassa seuraavissa asioissa: Elintavat, ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Lääkehoito: tablettihoitoiset, insuliinin aloittaminen ja omahoidon ohjaus. GLP-1- analogit, eli pistettävät tyypin 2 diabeteslääkkeet. Hoitovälineiden käytön ohjaus: verensokerin mittaaminen. Diabeteshoitajan käytössä on pitkäaikaisverensokerin eli HbA1c määrittämisen sormenpääverinäytteestä ja kolesterolierittely.

Voitte varata ajan terveydenhoitajallemme soittamalla numeroon 08 311 2019

Terveyspisteen sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä

 

S-etukortilla mittauksista ja hoitotoimenpiteistä -10%!

Ilmoittaudu mukaan seuraavaan Ote Diabeteksesta -ryhmävalmennukseen

Ote Diabeteksesta -ryhmävalmennus on tarkoitettu II tyypin diabetesta sairastaville henkilöille ja riskiryhmään kuuluville. Ryhmävalmennuksen tavoitteena on lisätä tietoja ja taitoja diabeteksen itsehoitoon. Liikunnalla ja terveellisellä ravitsemuksella voidaan parantaa diabeteksen hoitotasapainoa ja hidastaa liitännäissairauksien ilmaantumista.

 • Ryhmänvetäjänä toimii diabeteshoitaja Jaana ja terveydenhoitaja Jonna
  • 1. tapaaminen:  Mitä diabetes sairautena tarkoittaa
  • 2. tapaaminen: Ravitsemuksen merkitys diabeteksen hoidossa.
  • 3. tapaaminen: Liikunnan merkitys diabeteksen hoidossa
  • 4. tapaaminen:  Inbody- kehonkoostumus, kolesteroli- sekä pitkäverensokerimittaus.
  • 5. tapaaminen Levon merkitys diabeteksen hoidossa.
 • Ryhmävalmennuksen hinta 199€
 • Ryhmiin jatkuva ilmoittautuminen

Valmennus sisältää Inbody-kehonkoostumusmittauksen, kolesteroli erittelyn sekä HbA1c (pitkäverensokeri) mittauksen.

Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen diabeteshoitajan kanssa, niin kerromme lisää valmennuksesta.

MITTAUKSET

Apteekin oma terveydehoitaja suorittaa erillaisia kehonmittauksia apteekin tiloissa. Tutustuthan tarkasti ohjeisiin ennen kuin tulet mittaukseen.

HOITOTOIMENPITEET

Terveydenhoitaja suorittaa yksinkertaisia hoitotoimenpiteitä apteekin vastaanottotiloissa. Tutustu hoitotoimenpide valikoimaamme täältä.

VASTAANOTTOAJAT

Vastaanotolla suoritamme yleisimmät mittaukset ja annamme neuvontaa terveyden ylläpitämisessä. Tutustu terveydenhoitajan ja diabeteshoitajan vastaanottopalveluihin täältä.