Edellinen

perjantai 03.04.2020 13:01

Apteekin etäasiointipalvelu

Kuulutko riskiryhmään, oletko yli 70-vuotias tai haluat välttää turhia kontakteja? Tilaa meiltä lääkkeet ja muut apteekkituotteet kotiinkuljetuspalvelulla puhelimitse.
Oulun III Hansa apteekki tarjoaa koronapandemian aikana mahdollisuuden tilata puhelintilauksella resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä myös muut valikoimissamme olevat tuotteet kotiovelle toimitettuina. Kuljetuksen hinta 15€. Toimitamme kotiinkuljetuksia Oulun keskustan alueelle (noin 10 kilometrin säteelle apteekiltamme). Maksutapoina lasku, kortti tai käteinen. Voit myös halutessasi noutaa tilauksesi noutoautomaatista apteekiltamme tai toimitettuna Prisman parkkipaikalle lähelle apteekkiamme.

Jos haluat lääkkeesi kotiinkuljetuksella, etäasiointipalvelu toimii seuraavasti:

1. Soita Hansa apteekille numeroon 08 311 5285. Tunnistautuminen: Puhelimessa kysymme sinulta tarvittavat tiedot ja sovimme toimitusajankohdan ja -paikan.

2. Saat lääketoimituksen kotiovellesi sovittuna aikana. Aikaisintaan seuraavana päivänä tilauksesta. Maksu laskulla, kortilla tai käteisellä. Käteisellä maksaessa, varaathan mahdollisuuksien mukaan tasarahan.

Huom! Huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä ei voi tilata puhelimitse. Pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä (PKV-lääkkeitä) voi apteekki puhelintilauksen perusteella toimittaa enintään pienimmän markkinoilla olevan pakkauskoon.