Oletko miettinyt jo pidemmän aikaa, että jotain pitäisi tehdä oman hyvinvointisi eteen? Rajoittaako mahdollisesti jokin vaiva tai sairaus liikkumistasi tai kaipaatko muuten vain tukea elintapamuutokseen ja liikkeelle pääsyyn? Hansa Apteekki tarjoaa asiakkaillensa terveyslähtöistä ja elintapaneuvontaan pohjautuvaa personal training -valmennusta. Hansa Apteekin yksilövalmennukset ja kartoitukset sopivat henkilöille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja elintapojaan, ovat riskissä sairastua elintapasairauksiin tai kärsivät jo tällä hetkellä esimerkiksi sydän- ja verenkierto-ongelmista, diabeteksesta tai astmasta. Valmennukset sopivat siis lähes kaikille, tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta! Valmennukset toteutetaan yhdessä Hansa Apteekin moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu terveydenhoitaja/personal trainer, fysioterapeutti/personal trainer sekä farmaseutti/personal trainereita.

Voit kysyä lisää palveluista Hansa Aptreekin henkilökunnalta tai soittamalla 044 975 2022. Voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon tästä.

Kokonaisvaltainen terveys- ja hyvinvointikartoitus

Palvelu on tarkoitettu sinulle, joka haluat kartoittaa terveydentilasi kokonaisvaltaisesti. Palvelu toteutetaan Hansa Apteekin moniammatillisen työryhmän toimesta ja palveluun kuuluu mm. haastattelua, tutkimista, mittauksia sekä jatko-ohjeistusta.

Palvelun sisältö:

Käynti 1. Terveydenhoitajan haastattelu ja tarkastus. Diabeteksen riskikartoituksen, sydän- ja verisuonisairauksien riskien arvioinnin sekä verenpaineen, hemoglobiinin, verensokerin, kolesterolin ja InBody -kehonkoostumusmittauksen.

Käynti 2. Fysioterapeutin haastattelu ja tutkimus. Kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit sekä ryhdin arviointi.

Käynti 3. Ravintovalmentajan haastattelu ja ravinto-ohjaus. Perustuu ruokapäiväkirjan pohjalta tehtävään ravintoanalyysiin.

Käynnit 4&5. Lääkehoidon arviointi. Asiakkaille, joilla useampia lääkityksiä päällekäin. Lääkkeiden yhteisvaikutukset ja lääkeohjaus.

Käynti 6. Tavoitteiden mukaisen liikuntaohjelman läpikäynti yhdessä fysioterapeutti/personal trainerin kanssa.

Kesto 4kk. Hinta 90€/kk (yhteensä 360€)

*Kartoituksen sisältöä voidaan muokata tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan. Erikseen ostettuna yksi yksittäinen tapaamiskerta 75€.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksessa pyritään kokonaisvaltaiseen muutokseen kohti terveellisempiä ruokailutottumuksia, joilla edistetään terveyttä ja tuetaan jaksamistasi. Valmennuksessa käydään läpi ruokapäiväkirja, jonka pohjalta tehdään ravintoanalyysi. Valmennus sisältää lisäksi mm.kaupassa käynnin, reseptejä ja vinkkejä käytännön ruuanlaittoon sekä seurantakäyntejä.

Kesto 3kk. Sisältää 5 tapaamista. Hinta 116€/kk (yhteensä 348€)

Elämäsi kuntoon! -yksilövalmennukset

Onko tavoitteenasi ennaltaehkäistä elintapasairauksia, pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa tai parantaa kuntoa ja yleistä jaksamistasi? Elämäsi kuntoon! -valmennukset ovat satsaus omaan hyvinvointiisi! Valmennusten sisältö suunnitellaan tukemaan Sinun tavoitteitasi. Voit valita valmennuksista lyhyen 2kk:n mittaisen paketin, jonka avulla pääset elämäntapamuutoksessasi hienosti alkuun. Vaihtoehtoina ovat myös pidemmät, 4kk:n ja 8kk:n valmennuspaketit, jotka takaavat pysyvät muutokset ja sen, että opituista tavoista tulee rutiineja.

Elämäsi kuntoon! 2kk:n valmennus, tapaamisia 6, hinta 240€/kk (yhteensä 480€)

Elämäsi kuntoon! 4kk: valmennus, tapaamisia 12, hinta 225€/kk (yhteensä 900€)

Elämäsi kuntoon! 8kk:n valmennus, tapaamisia 18, hinta 158€/kk (yhteensä 1264€)